Diensten

Hoi, ik ben Yashar en ik help je graag met verdieping van jouw concept of de uitvoering van jouw project, diensten en producten. Door mijn opleiding en ervaring als grafisch ontwerper kan ik jou assisteren bij diverse uitingen zoals visuele identiteiten (branding), design van magazines, websites en informatie. Meedenken over jouw creatieve plannen en ideeën en deze koppelen aan een praktische oplossing vind ik één van de leukste dingen die er is. Samen kunnen we jouw project naar een hoger niveau brengen die het verschil kan maken!
Ontwerpen en vormgeving op basis van marketing en strategie kan ik jou helpen met het zichtbaar(der) zijn van jouw project. Dit kan b2b (business to business) of b2c (business to consumer) zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar de sectoren; kunst en cultuur, technologie en educatie. Mijn missie is om compacte conceptuele ontwerpen te creëren die impact maken en de opdrachtgever helpen bij het behalen van zijn/haar doelstellingen. Mijn visie is om innovatie van ontwerp te bevorderen en zo aandacht te vragen voor de kracht van design.
Heb je een project waarbij ik de visuele invulling mag verrichten? Of kan ik helpen bij het conceptueel vorm geven van je idee? Dan hoor ik graag van je! Je mag me bellen of mailen: contact [@] yasharvandenbrandt.com (zonder spatie)  +31 (0) 6 243 77 237